web analytics

Finslipa ditt spel

Att kunna grundreglerna till Craps är en bra början för varje ny Crapsspelare. När du väl har förstått dem och kanske även provat dig på spelet live eller online kan du börja finslipa ditt spel. Det jag erbjuder här kan vara de första stegen till att optimera din framtida vinstchans och nöje.

>> Spela craps hos MrGreen!

Välj din strategi
När du spelar om dina egna pengar är det viktigt att du har en klar strategi uttänkt. Är du där för att ha kul, vinna stort, litet eller vinna allt? Tänk efter och strömlinjeforma ditt spelande efter det. Att gå in utan en strategi kan endast sluta illa och ingen person som vill bli bättre på ett spel bör gå in blind. Läs gärna på om olika strategier på nätet och öva dig kanske via onlinecasinos erbjudande om att spela gratis utan insats. Byt heller aldrig strategi under ett pågående spel. Det uppfattas som ofokuserat och kommer sällan att vinna dig några pengar.

Spela efter din egen nivå
Om du är en nybörjare försök då inte spela med de mer inbitna spelarna om du inte känner dig säker. Jobba dig uppåt och se till att inte omge dig med större risker än du klarar av.

Välj spel efter din egna plånbok
Alla Crapsbord har olika insatser. Om du har 1000 kronor kan du välja att spela på bordet som har 1000 kronors insats eller det med 100 kronor. Valet ska baseras på din nuvarande strategi och vad du vill få ut av ditt spelande.

Oddsen är alltid olika
Läs på om satsningarnas olika odds. För att optimera dina vinstchanser gäller det att du är ordentligt insatt och i stunden kan ta rätt beslut. De satsningar som oftast har bäst spelarodds är “Don’t pass” och “The odds”. Därefter kommer Pass och Don’t Come. Satsningarna med sämst odds hittar du oftast i bordets mitt och kallas för Prepositionssatsningarna. Att hålla koll på de olika utfallen och oddsen är även viktigt i andra spel såsom stryktipset.

Håll i dina pengar
Spela aldrig för mer pengar än du tänkt. Spel kan gå snabbt och om du inte är uppmärksam och eftertänksam kan det hända att du spelar bort mer än du trott. Det är vanligare än du tror och en varning är alltid på sin plats.

Lycka till!

Buy Synthroid Online here. Free delivery and cheap price.